{{c.message}}
    l
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Holistic

D3-vitamin i kokosolja

Holistic är ett svenskt företag som utvecklar och säljer produkter som bidrar till bättre hälsa. Tyngdpunkten ligger på kosttillskott inom antioxidanter, detox, matsmältning, tarmsystem och immunförsvar samt ekologisk raw food av hög kvalitet.

D3-vitamin 2000 i Olivolja från Holistic är ett kosttillskott i form av kapslar som innehåller D3-vitamin som är utvunnit ur fårull. Under vinterhalvåret kan det vara nödvändigt att ta ett extra tillskott av vitamin D, och i kroppen bidrar D-vitamin till att bibehålla normal benstomme, muskelfunktion och tänder samt till normala kalciumnivåer i blodet.

Dosering: vuxna: 1 kapsel per dag eller enligt rekommendation. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Observera att intag av D-vitamin kan öka behovet av extra magnesium. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Ingredienser:

Fyllnadsmedel (ekologisk jungfrulig olivolja), D3 (kolekalciferol). Kapseln är vegetabilisk och består av carragenan och majsstärkelse.

Ingredienser

Fyllnadsmedel (ekologisk kokosolja). D3 (kolekalciferol), Kapseln är vegetabilisk och består av carragenan och majsstärkelse. D-vitaminet utvinns ur fett från fårull.

Dosering

1 kapsel per dag eller enligt rekommendation. Intag av D-vitamin kan öka behovet av extra magnesium.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll per dagsdos om 1 kapsel (*DRI%)

Vitamin D350 µg (2 000 IE) (1000%)
*DRI = % av dagligt referensintag