{{c.message}}
    l
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Active Care

C-vitamin

Brustablett med 1 gram C-vitamin

Cederroth är ett svenskt företag som grundades 1895 och som idag utvecklar, producerar och marknadsför en rad produkter inom både första hjälpen, sårvård, hushåll, hälsa och hygien. Flertalet av produkterna tillverkas på egna fabriker i Danmark, Sverige, Spanien och Polen och Cederroth har flera framgångsrika varumärken som t.ex. Samarin, Allévo och Salvequick.

C-vitamin från Cederroth är brustabletter med C-vitamin. Det är en viktig antioxidant som bidrar till att skydda kroppens celler, och om man äter mat som innehåller järn tillsammans med C-vitamin så tas järnet upp bättre.

Dosering: 1 tablett dagligen löses upp i ett halvt glas vatten.

Ingredienser:

C-vitamin (askorbinsyra), citronsyra, natriumkarbonat, sötningsmedel (sorbitol, natriumsackarinat) mannitol, apelsinarom, färgämne E160a (betakaroten).

Ingredienser

Surhetsreglerande medel (citronsyra, natriumbikarbonat), askorbinsyra, maltodextrin, arom, sötningsmedel (natriumcyklamat, natriumsackarinat), färgämnen (E101, E132).

Dosering

1 tablett dagligen upplöses i ett halvt glas vatten.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll per dagsdos: 1 kapsel %DRI*

vitamin C:1000,00 mg (1250%)
*DRI = Dagligt referensintag