{{c.message}}
    l
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Puori

D3

D3 från Puori är kapslar som innehåller vitamin D3 och kokosolja som säkrar maximal absorption och ger längre hållbarhet och en bättre smak. Kroppen producerar D-vitamin när vi vistas i solen och när det är vinter och solljuset är svagt måste vitaminet tillföras via kosten. Vitamin D är fettlösligt och kan bara tas upp med fett (i dessa kapslar i form av kokosolja).

Företaget startades 2009 och bytte 2017 varumärke från Pure Pharma till Puori.

Dosering för vuxna: 1 kapsel per dag som tas i samband med måltid.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Ingredienser: Kokosolja, gelatin, konsistensmedel (glycerol), vatten, vitamin D3 cholecalciferol 62,5 µg (2500 IE), karamellfärg. Kapsel: gelatin från nötkreatur.

Ingredienser

Kokosolja, gelatin, konsistensmedel (glycerol), vatten, vitamin D3 cholecalciferol 62,5µg (2500 IE), karamellfärg. Kapsel: gelatin från nötkreatur.

Dosering

Vuxna: 1-2 kapslar per dag. Tas i samband med måltid.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Puori D3 innehåller 2500 IE (62,5 µg, 1250% DRI*) D3-vitamin per kapsel.