{{c.message}}
    l
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Helhetshälsa

AlgOmega3 Kallpressad

Kosttillskott med omega 3-tillskott från algolja.

Kallpressad AlgOmega3 är ett vegetabiliskt omega 3-tillskott från algolja. Oljan kallpressas varsamt ur utvalda alger med speciellt hög halt av DHA. Ett rent och vegetabiliskt alternativ till fiskolja Speciellt lämplig för vegetarianer, veganer och fiskallergiker och för dem med ett högt behov av omega 3-fettsyran DHA, som gravida och ammande.

Ingredienser

DHA-rik olja från Schizochytrium sp., solrosolja, antioxidationsmedel (askorbylpalmitat, rosmarinextrakt, tokoferoler). Vegetabilisk kapsel: Modifierad stärkelse från majs, fuktighetsbevarande medel (glycerol), förtjock­nings­medel (karragenan), surhetsreglerande medel (natriumfosfat).

Dosering

1-2 kapslar per dag.
Torrt och svalt utom räckhåll för små barn. Om kapslarna fastnat i varandra, skaka burken innan du öppnar den så lossnar de från varandra. Därefter kan du med fördel förvara den kallt, för att minska risken att de fastnar igen.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll per kapsel

Algolja500 mg
Totalt Omega 3-fettsyror254 mg
varav DHA250 mg