{{c.message}}
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Helhetshälsa

B-vitaminkomplex

Alla B-vitaminer i tablettform

Det svenska företaget Helhetshälsa tillverkar en lång rad produkter inom närings- och kosttillskott. Samtliga produkter är helt vegetabiliska och utan färg- och smakämnen samt onödiga tillsatser. Produkterna tillverkas även med en strävan efter högsta möjliga renhet, de har inte testats på djur och alla Helhetshälsas förpackningar är återvinningsbara.

B-vitaminkomplex från Helhetshälsa är ett tillskott som ger dig alla B-vitaminer i tablettform. Tabletten är dragerad för att upptaget ska bli långsammare. B-vitaminerna samverkar i kroppen och bidrar bland annat till energiomsättningen och för hjärtat. Det vanligaste är att allihop ingår i samma livsmedel och därför ska även ett bra kosttillskott innehålla hela B-vitaminkomplexet. Produkten är inte framställd ur jäst, så även personer som är överkänsliga mot detta kan tryggt använda Helhetshälsas B-vitaminer.

Dosering: 1 tablett per dag, helst i samband med måltid. 1 tablett täcker dagsbehovet av samtliga B-vitaminer. 

Vitamininnehåll per kapsel: 

Tiamin

2,5 mg (227% av DRI*)

Riboflavin

5 mg (357% av DRI*)

Niacin

50 mg (312% av DRI*)

B6

5 mg (357% av DRI*)

Folsyra

300 µg (150% av DRI*)

B12

15 µg (600% av DRI*)

Biotin

50 µg (100% av DRI*)

B5 Pantotensyra

12 mg (200% av DRI*)

Kolin

20 mg

Inositol

10 mg

* DRI = dagligt referensintag. 

Ingredienser: 

Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), Niacinamid (B3), L-Kolinbitartrat (Kolin), Kalcium-D-Pantotenat (B5), Inositol, pyridoxin HCl (B6), riboflavin (B2), tiaminmononitrat (B1), metylkobalamin (B12), folsyra, D-Biotin. Vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa.

Ingredienser

Fyllnadsmedel (riskoncentrat, mikrokristallin cellulosa), kolin, niacin (B3-vitamin i form av niacinamid), pantotensyra (B5), inositol, B6-vitamin, riboflavin (B2), tiamin (B1), B12-vitamin (metylkobalamin), folsyra, biotin. 

Vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa från träd.

Dosering

1 kapsel per dag, i samband med måltid.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll per tablet

B1 Tiamin2,5 mg
B2 Riboflavin5 mg
B3 Niacinamid50 mg
B5 Pantotensyra12 mg
B6 Pyridoxin5 mg
Inositol10 mg
Kolin20 mg
Folsyra300 µg
Biotin50 µg
B12 Metylkobalamin15 µg