{{c.message}}
    l
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Helhetshälsa

ZinkOptimal

Det svenska företaget Helhetshälsa tillverkar en lång rad produkter inom närings- och kosttillskott. Samtliga produkter är helt vegetabiliska och utan färg- och smakämnen samt onödiga tillsatser. Produkterna tillverkas även med en strävan efter högsta möjliga renhet, de har inte testats på djur och alla Helhetshälsas förpackningar är återvinningsbara.

ZinkOptimal från Helhetshälsa är vegetabiliska kapslar som innehåller ett zinktillskott som även kan användas av vegetarianer och veganer. I kroppen har zink en rad viktiga funktioner där det bidrar till normal syra-basbalans, till att bibehålla normal benstomme, till normal omsättning av makronäringsämnen (d.v.s. kolhydrater, fett och protein) samt till immunsystemets normala funktion. Det är även nödvändigt för hud, hår och naglar samt för fruktsamheten och för synen.

Rekommenderad dos: 1 kapsel/dag. Överskrid inte rekommenderad dos.

Ingredienser:

Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), Zinkcitrat, Zinkpikolinat, Vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa.

Ingredienser

Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), zinkcitrat, zinkpikolinat.
Vegetabilisk kapsel av cellulosa (från träd).

Dosering

1 kapsel dagligen.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Näringsinnehåll 1 kapsel

Zink25 mg (250%)
* Dagligt referensintag