{{c.message}}
    l
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Ledins

B-6

Tabletter med vitamin B6

Företaget Ledins grundades 1923 av Birger Ledin som ett hälsohem i Stockholm. Idag tillverkar och marknadsför Ledins väldokumenterade produkter inom kosttillskott, hälsokost och växtbaserade egenvårdsläkemedel som alla bidrar till en bättre hälsa. Företaget är certifierat och medlem av branschföreningen Svensk Egenvård.

B-6 Vitamin från Birger Ledin är ett kosttillskott i tablettform som innehåller vitamin B6. Vitaminet behövs bland annat för de röda blodkropparna, proteinomsättningen och för kroppens försvar, och det sägs även att B6 kan hjälpa till att lindra PMS och illamående vid graviditet. Tabletterna bidrar till immunsystemets normala funktion och till normal protein- och glykogenomsättning.

B-6 Vitamin tabletterna är helt fri från jäst, gluten och laktos och fri från animaliskt ursprung. 

Dosering: 1 tablett dagligen tillsammans med måltid. Förvaras i rumstemperatur och utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. 

Innehåll per tablett: 

B6

25 mg 

Ingredienser: 

Fyllnadsmedel (dikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa, magnesiumstearat), pyridoxinhydroklorid.

Ingredienser

Fyllnadsmedel (kalciumfosfat, cellulosa), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror).

Dosering

1 tablett per dag till måltid.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll per dagsdos om 1 tablett (*DRI%)

B2 (Riboflavin)25 mg (1786%)
*DRI = % av dagligt referensintag