{{c.message}}
    l
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Ledins

B-1 vitamin

Tabletter med Tiamin, vitamin B1

Företaget Ledins grundades 1923 av Birger Ledin som ett hälsohem i Stockholm. Idag tillverkar och marknadsför Ledins väldokumenterade produkter inom kosttillskott, hälsokost och växtbaserade egenvårdsläkemedel som alla bidrar till en bättre hälsa. Företaget är certifierat och medlem av branschföreningen Svensk Egenvård.

B-1 Vitamin från Birger Ledin är ett kosttillskott i tablettform som innehåller tiamin (vitamin B1) som bland annat behövs för energiomsättningen och för hjärtats och musklernas funktion. Brist på vitamin B1 kan uppkomma vid högt alkoholintag, stress eller vid hög ålder.

B-1 Vitamin tabletterna är helt fri från gluten, jäst, socker, laktos och animaliska ämnen.

Dosering: 1 tablett dagligen till måltid. Förvaras i rumstemperatur och utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost.

Innehåll per tablett: 

Vitamin B1 (Tiaminmonnitrat)

100 mg

Hjälpämnen: dikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa, magnesiumstearat.

Ingredienser

Fyllnadsmedel (kalciumfosfat, cellulosa), tiamin (tiaminmononitrat), ytbehandlingsmedel (vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Dosering

1 tablett per dag till måltid.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

1 tablett innehåller

Vitamin B1100 mg 9091 av *DRI
*DRI = % av dagligt referensintag