{{c.message}}
    l
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Helhetshälsa

D & K

Det svenska företaget Helhetshälsa tillverkar en lång rad produkter inom närings- och kosttillskott. Samtliga produkter är helt vegetabiliska och utan färg- och smakämnen samt onödiga tillsatser. Produkterna tillverkas även med en strävan efter högsta möjliga renhet, de har inte testats på djur och alla Helhetshälsas förpackningar är återvinningsbara.

D&K från Helhetshälsa är kapslar för benhälsan som består av en kombination av vitaminerna D3 och K2. Båda vitaminer bidrar till att bibehålla normal benstomme och de tas bäst upp tillsammans med fett.

Rekommenderad dos: 1 kapsel/dag, till måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Observera att personer som tar blodförtunnande läkemedel bör rådgöra med läkare innan användning av K-vitamin.

Ingredienser:

Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), mediumlånga triglycerider (MCT-olja), menakinon-7 (vitamin K2), kolekalciferol (vitamin D3). Vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa.

Ingredienser

Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), D3-vitamin (kolekalciferol*), K2-vitamin (menakinon-7*). Vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa. *med majsstärkelse 

Dosering

Rekommenderad dos: 1 kapsel/dag till måltid. Kapseln kan dras isär och innehållet strös i mat eller dryck. De som tar blodförtunnande läkemedel bör rådgöra med läkare innan användning av K-vitamin.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

En kapsel ger

D3-vitamin50 mcg (1000 % av RDI) 2000 IE
K2-vitamin75 mcg (100 % av RDI)