{{c.message}}
    l
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Helhetshälsa

Hår, Hud & Naglar

Kosttillskott specialiserat för hår, hud och naglar

Hår, Hud & Naglar är ett produkt som är framtagen för för att stärka hår, hud och naglar. Med kraftfulla ingredienser från växtriket.
Med lätt upptagbart MSM i form av OptiMSM®där produktionen sker med hjälp av en speciell destilleringstekniksom utförs ifyra steg, där alla tungmetaller och orenheter som är naturligt förekommande i växter försvinner. Hyaluronsyran finns naturligt i huden och har kraftigt fuktbindande egenskaper, vilket är en fördel för en torr hy och en mogen hy. Kisel har positiva effekter på utseendet hos hud, hår och naglar, exempelvis kraftigare naglar, glansigare hår samt ökad elasticitet och förbättrad struktur hos huden. Karoten kan omvandlas till A-vitamin efter behov. A-vitamin bidrar till att bibehålla normal hud. Biotin bidrar till att bibehålla normalt hår och normal hud. C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för normala funktioner hos huden. Selen bidrar till att bibehålla normalt hår och normala naglar. Zink bidrar till att bibehålla normalt hår, normal hud och normala naglar. Zink bidrar också till normal omsättning av vitamin A.

Ingredienser

OptiMSM® (MSM), bambuextrakt (Bambusa arundinacea), HAPLEX®Plus (natriumhyaluronat), askorbinsyra (C-vitamin), zinkcitrat, betakaroten från Blakeslea trispora (A-vitaminkälla med majsstärkelse), selenmetionin, biotin. Vegetabilisk kapsel av cellulosa (från träd).

Dosering

3 kapslar per dag med måltid.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll per dagsdos: 3 Kapslar %DRI*

MSM-
Hyaluronsyra-
A-vitamin (karoten)**400 µg (50%)
Biotin100 µg (200%)
C-vitamin80 mg (100%)
Kisel (bambu)-
Selen27 µg (49%)
Zink5 mg (50%)
* Dagligt referensintag
** Produkten innehåller karoten, som vid behov omvandlas till
denna mängd A-vitamin.