{{c.message}}
    l
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Aroma Creative

Räddningsdroppar 5 Flower Remedy

Droppar med blomessenser

Räddningsdroppar Five Flower Remedy från Aroma Creative är droppar som kan bidra till att lösa upp spänningar och som även kan användas om man tillfälligt känner sig "uppskruvad" eller ur balans.

Räddningsdroppar Five Flower utvecklades i 1920-talet av doktor Edward Bach när han skapade en holistisk metod till att behandla hela människan. Han tog fram 38 blomessenser för behandling av känslomässiga tillstånd, och Räddningsdroppar Five Flower Remedy är den mest kända blandningen av alla doktorns blomessenser.

Denna produkt består av fem av de 38 blomstermedlen nämligen clematis (mot medvetslöshet och svimningstendenser), cherry plum (mot rädslan att förlora kontroll), impatiens (mot irritation och spänningar), rock rose (mot skräck och panik) samt star of Bethlehem (mot chock och trauma).

Användning: 

För omedelbart bruk blandas 4 droppar i ett glas vatten, vilket man dricker i små klunkar. Har man inte tillgång till vatten, går det bra att droppa 4 droppar direkt under tungan. Det är alltid klokt att ha en liten flaska Five Flower Remedy i beredskap ifall något oväntat skulle inträffa. Medlet är naturligtvis inte avsett att ersätta annan medicinsk hjälp, men kan utan tvivel befria från rädsla och på så sätt återställa det lugn som är nödvändigt för att den egna självläkningsprocessen skall komma till stånd. Produkten är inte tänkt att ersätta medicinsk behandling.

Aroma Creative har sedan 1992 tillverkat olika produkter till kropp och själ i form av oljor och blomessenser. Alla produkter är baserad på 100% naturliga ingredienser av högsta kvalitet och packas endast i miljövänliga förpackningar.

Ingredienser: 

400 delar fransk biologisk konjak + 1 del blomessens modertinktur.

Ingredienser

400 delar fransk biologisk konjak + 1 del blomessens modertinktur.

Dosering

För omedelbart bruk blandas 2 droppar i ett glas vatten, vilket man dricker i små klunkar. Har man inte tillgång till vatten, går det bra att droppa 4 droppar direkt under tungan