{{c.message}}
    l
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Helhetshälsa

Kaprylsyra

Kort fettsyra som främjar de goda bakterierna i tarmen

Det svenska företaget Helhetshälsa tillverkar en lång rad produkter inom närings- och kosttillskott. Samtliga produkter är helt vegetabiliska och utan färg- och smakämnen samt onödiga tillsatser. Produkterna tillverkas även med en strävan efter högsta möjliga renhet, de har inte testats på djur och alla Helhetshälsas förpackningar är återvinningsbara.

Kaprylsyra från Helhetshälsa är vegetabiliska kapslar som innehåller kaprylsyra och är helt utan tillsatser. Kaprylsyra är en kort fettsyra som främjar de goda bakterierna i tarmen och den finns naturligt i modersmjölk och kokosnöt. Korta fettsyror gör att tarmfloran växer till och blir återställd och bidrar till att man får en god tarmfunktion och ett allmänt välmående.

Rekommenderad dos: 1 kapsel 1-3 gånger/dag mellan måltider. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Kombinera gärna kaprylsyra med Probioplex och använd inte kaprylsyra vid graviditet, magsår eller sår på tarmen.

Ingredienser:

Innehåll per kapsel: Kaprylsyra 340 mg. Vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa.

Ingredienser

Magnesiumkaprylat.
Vegetabilisk kapsel av cellulosa (från träd).

Dosering

 1 kapsel 1-3 gånger/dag till måltid. Kapseln kan dras isär och strös i mat eller dryck. Kaprylsyra har en mycket kraftig smak. Därför bör kapseln sväljas hel. Använd inte kaprylsyra vid graviditet, vid magsår eller sår på tarmen.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll per 3 Kapslar %DRI*

Kaprylsyra1020 mg
Magnesium96 mg (26 % )
* Dagligt referensintag