{{c.message}}
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Weleda

Calendula Cream Bath

Produkttext kommer inom kort

Weleda grundades 1921 med en mission om att tillverka kosttillskott och hudvårdsprodukter av allra högsta kvalitet. I dag arbetar företaget ständigt på att minska miljöpåverkan och förbättra sitt miljöarbete.

Calendula Relaxing Bath Cream från Weleda är en del av Calendula-serien som är gjord speciellt för babyn och barn. Det är en mild och rogivande badtillsats som med fördel kan användas före sängdags eftersom den bidrar till att hjälpa barnet varva ner efter en dag full av aktivitet. Produkten innehåller extrakt av ringblomma och slånbär som bidrar till att lindra, vårda och lugna huden och löddrar inte när den används i badet.

Användning: skaka flaskan före användning. Kort före badet är helt upptappat; tryck 2-3 gånger i vattenstrålen, rör sedan om i badvattnet ordentligt.

Ingredients (INCI):

Water (Aqua), Sodium Chloride, Prunus Spinosa Fruit Juice, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Fragrance (Parfum)*, Silica, Xanthan Gum, Limonene*, Linalool*, Geraniol*. * from natural essential oils.

Ingredienser

Vatten, natriumklorid, slånbärssaft, timjan, ringblomma, kisel, äkta eteriska oljor, xanthan.