{{c.message}}
    l
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Equazen

Equazen Eye Q liquid

Flytande kosttillskott som är innehåller fettsyran EPA

eye q™ Liquid från iQmedical är ett flytande kosttillskott som innehåller en kombination av fettsyrorna omega-3 och omega-6 från sardin, anjovis och pilchard samt nattljusolja. Kroppen kan inte själv tillverka dessa essentiella fettsyror och därför måste de tillföras via kosten. De finns i t.ex. fet fisk och vegetabiliska oljor, men det kan vara svårt att äta tillräckligt med fisk för att få i oss tillräckligt av dessa fettsyror. Omega-3 och omega-6 har många uppgifter i kroppen där de bland annat behövs för hjärnans och ögonens utveckling och funktion. En låg fettsyrekoncentration i hjärnan kan påverka koncentration, närminne och inlärning.

Fiskoljan i eye q™ Liquid innehåller en hög mängd EPA i form av högkvalitativa oljor och produkten är dokumenterat säker. Produkten är helt utan syntetiska och artificiella ämnen och kan användas som ett komplement till en allsidig kost.

eye q™ Liquid finns i smakerna citron och vanilj och kan tas av personer i alla åldrar. eye q™ finns även som tuggisar och kapslar.

Dosering: 1 tsk (5 ml) per dag tillsammans med måltid. Är det första gången du tar eye q™ Liquid är den rekommenderade dagsdosen 3 tsk (15 ml) i 12 veckor. Därefter 1 tsk per dag.

Innehåll per tsk: 

Ingrediens

Mängd

EPA

186 mg

DHA

58 mg

GLA

20 mg

Vitamin E

3,6 mg

Ingredienser: 

Solrosolja, fiskolja, nattljusolja, naturliga smakämnen från citron/vanilj, antioxidationsmedel: Vitamin E (d-alfa-tokoferol från soja).

Ingredienser

Solrosolja (Helianthus annuus L.), fiskolja, nattljusolja (Oenothera biennis L.), citronarom/vaniljarom antioxidationsmedel: tokoferolrikt extrakt.

Dosering

1 tsk per dag i samband med måltid. Vid speciella tillstånd eller om det är första gången du tar Eye Q är den rekommenderade dosen 6 kapslar eller 3 tsk per dag i 12 veckor, 1 tsk per dag.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Näringsvärde per 5 ml

Fiskolja800 mg
varav EPA186 mg
DHA58 mg
GLA20 mg
Nattljusolja200 mg
varav GLA20 mg
Blandade tokoferoler9,6 mg
varav vitamin E1,92 mg