{{c.message}}
    l
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Holistic

D3-vitamin droppar i olivolja

Holistic är ett svenskt företag som utvecklar och säljer produkter som bidrar till bättre hälsa. Tyngdpunkten ligger på kosttillskott inom antioxidanter, detox, matsmältning, tarmsystem och immunförsvar samt ekologisk raw food av hög kvalitet.

D3-vitamin Droppar i Olivolja från Holistic är ett kosttillskott i form av praktiska droppar som innehåller D3-vitamin. Under vinterhalvåret kan det vara nödvändigt att ta ett extra tillskott av vitamin D, och i kroppen bidrar D-vitamin till att bibehålla normal benstomme, muskelfunktion och tänder samt till normala kalciumnivåer i blodet.

Dosering: vuxna: 1-4 droppar (500–2000 IE) i ett glas vatten eller enligt rekommendation. Omskakas före användning. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Observera att intag av D-vitamin kan öka behovet av extra magnesium.

Ingredienser:

Ekologisk olivolja, D3-vitamin (kolekalciferol), d-alfa-tokoferol (naturlig E-vitamin).

Ingredienser

Olivolja*, Vitamin D3 (kolekalciferol utvunnet ur fårullsfett), D-alfa-tokoferol (naturlig vitamin E)

Dosering

Dosering vuxna 1–4 droppar (500–2000 IE) per dag i ett glas vatten eller enligt rekommendation. Omskakas före användning. Intag av D-vitamin kan öka behovet av extra magnesium.
Dosering barn 1 droppe (500 IE) per dag eller enligt rekommendation.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll per dagsdos om 1 droppe (*DRI%)

Vitamin D312,5 μg / 500 IE (250%)
*DRI = % av dagligt referensintag