{{c.message}}
    l
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Holistic

D3-vitamin

Kosttillskott som innehåller 50 mikrogram D-vitamin per kapsel

Holistic är ett svenskt företag som utvecklar och säljer produkter som bidrar till bättre hälsa. Tyngdpunkten ligger på kosttillskott inom antioxidanter, detox, matsmältning, tarmsystem och immunförsvar samt ekologisk raw food av hög kvalitet.

D3-vitamin 2000 IE från Holistic är ett kosttillskott i form av kapslar som innehåller vitamin D3. Vitamin D är viktigt för att skelettet och tänderna ska hålla sig starka och kroppen kan själv tillverka vitaminet i huden när solen skiner. Eftersom solen står lågt på våra breddgrader kan den egna tillverkningen bara ske under sommarhalvåret och då blir kosten extra viktig som källa till D-vitamin. Om man till exempel inte äter fet fisk och mjölkprodukter kan det bli svårt att täcka det dagliga behovet. I kroppen bidrar D-vitamin bland annat till att bibehålla normal benstomme, muskelfunktion och tänder samt till normala kalciumnivåer i blodet. D-vitaminet i dessa kapslar utvinns ur fett från fårull liksom kapseln är helt vegetabilisk och består av cellulosa från träd.

Dosering: vuxna: 1 kapsel per dag eller enligt rekommendation. Tas i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Ingredienser:

Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), D3 (kolekalciferol).

Ingredienser

Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), D3 (kolekalciferol). D-vitaminet utvinns ur fett från fårull. Kapseln är vegetabilisk och består av cellulosa av pullulan (fermenterad från majs).

Dosering

1 kapsel per dag eller enligt rekommendation. Tas i samband med måltid.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll per dagsdos om 1 kapsel (*DRI%)

Vitamin D350 µg (2 000 IE) (1000%)
*DRI = % av dagligt referensintag