{{c.message}}
    l
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Holistic

Kisel

Holistic är ett svenskt företag som utvecklar och säljer produkter som bidrar till bättre hälsa. Tyngdpunkten ligger på kosttillskott inom antioxidanter, detox, matsmältning, tarmsystem och immunförsvar samt ekologisk raw food av hög kvalitet.

Kisel från Holistic är ett kosttillskott i form av vegetabiliska kapslar som innehåller kisel. I naturen finns kisel i t.ex. äpplen, jordgubbar, sallad och morötter samt fisk och honung.

Dosering: vuxna: 2-6 kapslar per dag eller enligt rekommendation. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Ingredienser:

Åkerfräken (Equi-setum arvense), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), kiseldioxid.

Ingredienser

Bambuextrakt (Bambusa vulgaris 70 % kisel), Kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), Fyllnadsmedel (rismjöl), Klumpförebyggande medel (medellånga triglycerider MCT från kokosolja, akacia- och risfiberblandning). Kapseln är vegetabilisk och råvaran är gjord av cellulosa från träd.

Dosering

1 kapslei per dag eller enligt rekommendation.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll per dagsdos om 1 kapsel (*DRI%)

Kisel250 mg**
*DRI = % av dagligt referensintag
**DRI ej fastställt