{{c.message}}
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Helhetshälsa

Magnesium/KalciumOptimal 2:1

Lättupptagligt magnesium och kalcium

Det svenska företaget Helhetshälsa tillverkar en lång rad produkter inom närings- och kosttillskott. Samtliga produkter är helt vegetabiliska och utan färg- och smakämnen samt onödiga tillsatser. Produkterna tillverkas även med en strävan efter högsta möjliga renhet, de har inte testats på djur och alla Helhetshälsas förpackningar är återvinningsbara.

Magnesium/KalciumOptimal 2:1 från Helhetshälsa är lättlösliga vegetabiliska kapslar som innehåller dubbelt så mycket magnesium som kalcium. Det är viktigt för benstommen att det finns tillräckligt med magnesium och kalcium. Många enzymer i kroppen är också beroende av dessa mineraler för att kunna fungera. Dessutom bidrar magnesium till att minska trötthet och utmattning, till normal energiomsättning och till normal muskelfunktion. Kapslarna kan även användas av vegetarianer och veganer.

Rekommenderad dos: 1 kapsel, 1-3 gånger/dag. Överskrid inte rekommenderad dos. 

Innehåll per kapsel: 

Magnesium

87 mg (23% av RDI*)

Kalcium

43 mg (5% av RDI*)

Ingredienser: 

Magnesiumcitrat, Kalciumcitrat. Vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa.

Ingredienser

Kalcium- och magnesium-AEP Kalcium- och Magnesiumarginat Kalcium- och Magnesiumaspartat Kalcium- och Magnesiumcitrat.

Dosering

1 kapsel 2-3 gånger dagligen.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Per 2 kapslar:

Rent magnesium74 mg
Rent kalcium37 mg