{{c.message}}
    l
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Silicea

Original Silicea Gel

För magens funktion och för vackrare hud, hår, naglar

Original Silicea Gel från Octean är en gel som innehåller kisel som kan bidra till starkare hår, hud, naglar och bindväv. Bindväv som innehåller adekvata mängder av kisel gör att huden blir sundare och mer elastisk och även naglar och hår får en bättre kvalité.

Original Silicea Gel är kisel utvunnen ur bergkristall där partiklarna är så små att det bildas en gel. Gelformen gör att kroppen lätt kan ta upp kisel och gelen kan också lägga sig som en skyddande barriär på magslemhinnorna. Då blir den mer tålig för substanser som kan irritera.

Dosering: 1 matsked (15 ml) per dag. Kiselgelen tas oralt och kan med fördel blandas med vätska. Skakas före användning. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Observera att håret och naglarna växer långsamt och att det därför kan ta 3-6 månader innan man ser resultat.

Innehåll per matsked (15 ml): 

Ingrediens

Mängd

Kiseldioxid

420 mg (196 mg kisel)

Biotin

7,5 μg (15 % RDI)

Ingredienser: kiseldioxid, biotin (vitamin B7).

Ingredienser

Renat vatten, kiseldioxid, biotin.

Dosering

1 msk per dag - rörs ut i ett glas vatten eller jucie.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Energiinnehåll per 100 ml:

Fett0ml
Kolhydrater0ml
Proteiner0ml
Naturligt kiselgel100%