{{c.message}}
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Ion Silver

Lignisul MSM

MSM-pulver bestående av organiskt svavel och metyljoner

Lignisul MSM från Ion Silver är ett kosttillskott i form av MSM-pulver bestående av organiskt svavel och metyljoner. MSM betyder MetylSulfonylMetan, och det är ett ämne som finns i alla celler i kroppen och som arbetar med att göra cellerna mjukare och mer genomsläppliga. Då kan upptaget av syre och näring ske mer effektivt. Pulverformen gör att MSM lättare tas upp och att det kan användas på många olika sätt både utvärtes och invärtes.

Läs instruktionerna på förpackningen innan användning.

Dosering: Börja med 1 kryddmått per dag och öka sedan gradvis med 1 kryddmått per vecka tills du uppnår en dos på 2-4 kryddmått per dag.

Ingredienser

Metylsulfonymetan(organiskt svavel och metyljoner).

Dosering

Hur snabbt man kan få hjälp av MSM beror mycket på hur stora doser man tar och hur snabbt man kan komma upp i rätt dosering. Vissa människor tolererar snabbt stora doser medan andra kan bli lösa i magen redan vid något eller ett par gram. För att vara på den säkra sidan rekommenderar vi att du börjar med en kvarts tesked (det motsvarar 1 gram) om dagen, löst i ett glas vatten. Efter en vecka kan du sedan varje vecka öka dosen med en kvarts tesked till det att du nått optimal dos, som brukar vara en halv till en tesked om dagen (2-4 gram). Man kan dela upp det på ett par gånger om dagen om man vill. Vill du ha snabbare resultat kan du öka dosen snabbare. Se dock inte en tesked som någon absolut övre gräns, det finns många som får bäst effekt av MSM vid betydligt högre doser. Det finns utrymme för att experimentera själv. Många kan i början behöva 2-4 teskedar om dagen för att få full hjälp. Skulle du finna att du inte märker någon större skillnad när du tar MSM, så prova att öka dosen tills det att du får effekt. Bibehåll denna dos under någon vecka och gå sedan ner till ca en tesked och lägg dig på den doseringsnivån. Sträva alltid efter att hitta den lägstanivå av intag som ger dig hjälp.

Skulle du bli lös i magen, är det bara att gå ner i dos till en nivå som din mage kan hantera. C-vitamin behövs tillsammans med MSM vid skapandet av celler, så ta gärna C-vitamin som tillskott när du tar MSM.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll per 100 g

Metylsulfonymetan100 g