{{c.message}}
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Chello från Mezina är ett kosttillskott i form av tabletter som kan hjälpa till att minska besvär som ofta förekommer vid övergångsåldern. Det är vanligt med värmevallningar, oregelbundna blödningar, torra slemhinnor och sömnsvårigheter när östrogenproduktionen avtar. Chello är byggd på naturliga örter och tabletterna påverkar inte kroppens egen hormonbalans. Den gröna varianten av Chello är i huvudsak baserad på Kinesisk kvanne som länge använts i Kina där man har kallat den ginseng för kvinnor. Rödklöver som också ingår i den gröna Chello sägs ha effekt på svettningar och vallningar.

Chello (grön) och Chello Forte (röd) har olika aktiva substanser så att du ska kunna välja den som fungerar bäst för just dig.

Dosering: 1-2 tabletter dagligen. 

Innehåll per tablett: 

Kinesisk kvanne

300 mg

Rödklöver

50 mg

Maskros

50 mg

Kamomill

50 mg

Rölleka

50 mg

Innehåll: 

Extrakt av örter: kinesisk kvanne/Angelica sinensis, rödklöver/trifolium pratense, maskros/Taraxacum officinalis, kamomill/Matricaria chamomilla, rölleka/Achillea millifolium. Tabletthjälpmedel: dikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa, potatisstärkelse, polyvinylpyrrolidon, magnesiumstearat, kiseldioxid, shellack.

Ingredienser

Extrakt av kinesisk kvanne 300 mg (Angelica Sinensis (Oliv.) Diels), fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa, kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror), extrakt av: salvia 100 mg (Salvia officinalis L.), rölleka 50 mg (Achillea millefolium (L.)), maskros 50 mg (Taraxacum officinalis (Weber)), pyridoxinhydroklorid, ytbehandlingsmedel (hydroxipropylcellulosa), fuktighetsbevarande medel (glycerol).

Dosering

1-2 tabletter dagligen.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Deklaration per 1 tbl

Kinesisk kvanne300 mg
Rödklöver50 mg
Maskros50 mg
Kamomill50 mg
Rölleka50 mg