{{c.message}}
    l
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Pharma Nord

Bio-Caroten

Kraftfull antioxidant som är ett förstadium till vitamin A

Bio-Caroten från Pharma Nord är ett kosttillskott i form av kapslar som innehåller rent betakaroten i lättupptaglig och stabil form. Det är en kraftfull antioxidant som är ett förstadium till vitamin A. Till skillnad från A-vitamin kan man inte överdosera betakaroten för kroppen omvandlar bara det som behövs och resten verkar som antioxidant. Det rekommenderas att kapslarna används vid solbad då det bildas mycket fria radikaler. Antioxidanter träder då in och skyddar kroppens celler.

Dosering: 1 kapsel dagligen. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur, utom räckhåll för små barn.

Ingredienser

Sojaolja
Gelatin (nötkreatur)
Vitamin A (betakaroten)
Fuktighetsbevarande medel: glycerol
Renat vatten
Färgämne: järnoxid

Dosering

1 kapsel dagligen. Tugga inte kapseln utan svälj den hel, helst under/efter en måltid som innehåller lite fett.Vid ett intag av 3 kapslar per dag eller mer kan en färgning av huden inträffa.Långvarig användning av höga doser (5 + kapslar per dag) rekommenderas inte för storrökare.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll per dagsdos: 1 tablett %DRI*

Vitamin A4500 µg RE (563%)
*DRI = Dagligt referensintag