Populära varumärken hos Glossme!
Hem » Fitness » Träningsredskap » Tillbehör » Självförsvarsspray ofärgad
Självförsvarsspray ofärgad

Bodyguard

Självförsvarsspray ofärgad

Pris: 179kr Rek.pris:199kr
Antal Köp
 • Produktinformation

  Självförsvarsspray Ofärgad från Bodyguard är en burk med ofärgad självförsvarsspray som tillfälligt förblindar angriparen. Sprayen har en räckvidd på upp till 1 meter och gör att du kan känna dig tryggare. Den fungerar även på aggressiva djur som attackerar och är så stark och effektiv som den får lov att vara enligt svensk lagstiftning.

  Självförsvarsspray Ofärgad är behändig och liten, och vid kontakt med ögonen framkallas en övergående ögonirritation som gör att du får några välbehövda sekunder för att skrika, fly eller slå tillbaks i enlighet med nödvärnslagen. Effekten ökar ju mer spray som kommer i kontakt med förövarens ögon.

  Självförsvarsspray används enligt nödvärnslagen och i kombination med slag, sparkar och höga skrik. Nödvärnslagen betyder att man inte använder mer våld än vad som krävs för att slippa undan. I Sverige är det tillåtet att försvara sig mot angripare med hjälp av Bodyguard Självförsvarsspray Ofärgad (vid användning enligt nödvärnslagen). Sprayen är licensfri och testad av SKL (Statens Kriminaltekniska laboratorium), FOI (Försvarets forskningsanstalt) samt Rikspolisstyrelsen.

  Observera! Bodyguards Självförsvarsspray Ofärgad är inte nödvändigtvis laglig i andra länder, och om du ska resa utomlands och vill ta med dig sprayen bör du alltid först undersöka om det är lagligt.

  Användning vid eventuellt angrepp: 

  1. Snäpp av skyddslocket med tummen.

  2. Rikta burkens munstycke mot angriparens ansikte och ögon och spraya ut hela burkens innehåll.

  Tekniska data: 

  Licensfri

  ja.

  Räckvidd

  upp till 1 meter.

  Innehåll

  isopropylalkohol, miljövänlig drivgas mm.

  Volym

  45 ml.

  Höjd

  80 mm.

  Bredd

  34 mm.

  Omkrets

  115 mm.

Kolla även in